Få udbetalt din produktion

Hvis du har solcelleanlæg (eller andet VE-anlæg) i afregningsgruppe 6, så skal du melde dig til at få udbetaling for din produktion.

Tilmeld til udbetaling


Kære solcelleejer i nettoafregningsgruppe 6!

Hvis du tidligere har produceret mere strøm end du har forbrugt, så har Energinet udbetalt penge til dig for din overproduktion. Hvis du derimod har brugt mere strøm end du har produceret, har du skulle betale for mer-forbruget til dit elselskab.

Men nu er reglerne ændret til, at du skal betale for hele dit forbrug og at du samtidig får udbetalt hele din produktion.

Du kan finde meget mere information om, hvad det betyder for dig, på Energinets informationsside. Her findes også en økonomisk konsekvensberegner (direkte link her). Er du utilfreds med regelændringen, skal du IKKE ringe til Vindstød - vi er kun ansvarlige for udbetalingen. Se mere i FAQ

Det er meget vigtigt, at du tilmeldes udbetaling, så du ikke kun skal betale, men også modtager penge.
Det er energiselskabet Vindstød, som Energinet har sat til at varetage denne udbetaling. Det fremgår af det brev, du har modtaget fra Energinet.

HER SKAL DU TILMELDE DIG

Når du er tilmeldt udbetaling, starter udbetalingerne automatisk, efter at dit netselskab har konverteret din måler til flexafregning. Hvornår det sker afhænger af netselskabet i dit område og vi kender ikke denne dato. Det vil ske inden udgangen af 2020. Indtil da fortsætter din afregning som hidtil.

Med det samme din måler konverteres til flexafregning, vil du modtage en henvendelse fra os, så du ved, hvornår udbetalingen starter. Ved denne lejlighed bliver du bedt om at oplyse dit kontonummer (du skal bruge Nem-ID, når du til den tid registrerer dit kontonummer).

Men i første omgang er det altså vigtigt, at du registrerer dig til udbetaling.

Når du har registreret dig og din måler er overført, kan du se forbrug og udbetalinger på

Min side (https://vesystem.vindstoed.dk/minside)